Title Image

Pogoji poslovanja

ART JOGA, Eva Čučko s.p.

ART JOGA STUDIO
Greenwiška cesta 6
2000 Maribor

Pogoji poslovanja začnejo veljati z odprtjem in delovanjem Art Joga Studia, 4. 4. 2022 in veljajo do preklica oziroma sprememb.

Prijava na vadbo

Pred prvim prihodom na vadbo se je potrebno prijaviti preko spletne strani s klikom na gumb ”Prijava” ob posameznem tečaju na urniku ali preko elektronskega naslova eva@artjoga.si.
S prijavo na vadbo soglašate, da boste spoštovali »pogoje poslovanja« Art Joga Studia, objavljene na spletni strani artjoga.si.
V primeru, da si premislite in se tečaja ne boste udeležili, kljub predhodni prijavi, sporočite odjavo na elektronski naslov eva@artjoga.si vsaj 3 dni pred začetkom vadbe.
Prijava na vadbo je mogoča do zapolnitve prostih mest posamezne skupine.

Urnik

Urnik za tekoč semester je objavljen na spletni strani artjoga.si. Art Joga Studio si pridružuje pravice do spremembe urnika. Pri čemer bodo spremembe objavljene na spletni strani artjoga.si in začnejo veljati z dnem objave.
V primeru, da ste prijavljeni na tečaj in pride do sprememb zaradi premajhnega števila prijav, vas bomo o morebitnih spremembah pravočasno obvestili po elektronski pošti.

Cenik in plačilo

Cenik je objavljen na spletni strani artjoga.si. Art Joga Studio si pridružuje pravice do spremembe cen in plačilnih pogojev kadarkoli v koledarskem letu. Pri čemer bodo spremembe objavljene na spletni strani artjoga.si in začnejo veljati z dnem objave.

Znesek izbranega tečaja poravnate pred prvo vadbo na TRR račun ali na prvi vadbi v gotovini. Plačilo se poravna v celoti.


Podatki za TRR nakazilo:

ART JOGA, Eva Čučko s.p.
Trčova 247, 2229 Malečnik
TRR: SI56 0400 0027 6888 284 (NKBM)
DŠ: 19809522

Nadomeščanje

V primeru, da se vadbe ne uspete udeležiti, imate možnost nadomestiti neizkoriščen termin v sklopu zakupljenega tečaja. Nadomestite ga lahko z drugim poljubnim terminom v času trajanja tečaja po predhodni najavi.

Obvestila

S prijavo na vadbo dovoljujete uporabo in obdelavo svojih osebnih podatkov za namen obveščanja o spremembah terminov, tečajev ipd. V primeru, da obvestil več ne želite prejemati, pišite na eva@artjoga.si.

Odgovornost

S prijavo na vadbo soglašate, da se boste v primeru bolezenskega stanja posvetovali s svojim osebnim zdravnikom in bolezensko stanje, poškodbo, oziroma kar koli bi lahko vplivalo na potek vadbe, sporočili učiteljici Evi Čučko. Soglašate, da ne boste izvajali položajev, ki vam škodujejo, povzročajo slabost, omotico, bolečino in boste vaje izvajali po svojih zmožnostih in pod lastno odgovornostjo. Soglašate, da učiteljica Eva Čučko ni odgovorna za morebitne poškodbe, ki bi se zgodile med vadbo oziroma obiskom Art Joga Studia. Izjava velja za vsako vadbo v Art Joga Studiu pri Evi Čučko.